10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peep Aaviksoo võistleb Rumeenias Donald Trumpiga

Peep Aaviksoole ja tema äripartnerile kuuluv IPC Investment konkureerib Rumeenia turul USA kinnisvaramagnaadi Donald Trumpiga, kes on otsustanud riiki investeerida miljard eurot, kirjutab Saldo.

Kuigi IPC Investment on aktiivselt tegutsenud vaid kaks aastat, on käivitatud Rumeenias mitu olulist projekti. Aaviksoo sõnul meenutab Rumeenia kinnisvaraturg Eestit aastal 2001-2002, kus kõik pääses justkui paisu tagant välja. “Rumeenia turul tegutseb üle 40 panga ja tegu pole taskupankadega, vaid tõsiste maailma suurpankadega,“ sõnas Aaviksoo.

Samuti plaanib Rumeenia turule investeerida USA miljardär Donald Trump. Peep Aaviksoo sõnul võib väita, et IPC konkureerib Rumeenias ka Trumpiga.“ Kõik investorid sellel turul on konkurendid, kes tahavad odavalt osta ja kasumlikumalt müüa. Usun, et ka Donald Trumpil on samad plaanid.“

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474