2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda: dividenditulu uuesti investeerida on loll mõte

Meediaärimees Oliver Kruuda meelest on loll mõte dividendidest saadavat tulu uude kohta edasi investeerida.

Kruuda soovitab küsimuse peale, mida ta dividendidest saadava rahaga peale hakkab, küsida inimeste käest hoopis seda, miks nad on nii lollid ja oma saadava tulu edasi investeerida plaanivad.

Kruuda ise plaanib endale määratud dividende kulutada igapäevaste asjade peale. "Kui tuleb soov osta, siis saab seda ju teha, " kommenteeris Kruuda aripaev.ee-le 60 miljoni krooni dividenditulu kulutamise plaane. Muidu jääb kõik Kruuda sõnul aga raamatupidaja hooleks: "Tema maksab dividendidest kulutusi ja tulumaksu," lubab Kruuda ajakirjandusel natuke oma majandusnõksudest aimu saada.

Mida teeks Oliver Kruuda Dividendide TOPi võitja Vello Kunmani asemel 122 miljoni krooniga? "Minu kulutused ei ole nii suured," ütles Kruuda selle peale ning lisas, et tema dividendid lähevad ainult erakulutusteks ja perekulutusteks, ei millekski muuks.

Miks on naisi dividendide TOPis sedavõrd vähe sel aastal? "Naised on alati alalhoidlikumad." Peale alalhoidlikkuse arvab Kruuda, et põhjus, miks naised Dividendide TOPis nii vähe osalevad, on ka laste saamine ja kasvatamise. Samas arvab ta, et võib-olla 20 aasta pärast on pilt pisut teine, sest naised, kes täna äris tegutsevad ja investeerivad, ehivad suuremas koosseisus Dividendide TOPi just tulevikus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474