2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartusse saab uue korteri null sissemaksuga

OÜ Balti Kinnisvara alustab Tartus kampaaniat uus korter null sissemaksuga.

Seoses pankade karmistunud laenutingimustega on Eesti korteriturul viimastel kuudel tekkinud olukord, kus paljud uut kodu vajavad inimesed ei saa seda osta, sest puudub nõutav 10-25% omafinantseering. Samuti jäävad paljud uued ostutehingud venima seetõttu, et vana elukohta ei õnnestu realiseerida nii kiiresti kui plaanitud.

Seoses sellega alustab OÜ Balti Kinnisvara novembrikuus Tartus sooduspakkumiskampaaniaga. Kahes hea asukohaga Tartu kesklinna uues korterelamus, Võru 100 ja Staadioni 10, on võimalik osta korterit ilma omafinantseeringuta.

OÜ Balti Kinnisvara annab võimaluse inimestele, kellel pole vajalikku lisatagatist või omafinantseeringut. Arendaja ja panga koostöös saab klient puuduva omafinantseeringu ulatuses taotleda järelmaksu arendajalt, see tähendab tasuda puuduva omafinantseeringu osa arendajale maksegraafiku alusel vastavalt omavahelise lepingu tingimustele.

Sooduspakkumine kehtib Balti Kinnisvara novembrikuus sõlmitavatele lepingutele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474