13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järvel toimus plahvatus

Pühapäeva öösel umbes kella 02.30 ajal toimus Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuva baari juures plahvatus.

Viru ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokuröri Antti Aitseni sõnul tekkis baari juures viibinud isikute vahel konflikt. Konfliktis osalenud Alekseil (33) oli kaasas granaat F-1, mis seni kindlaks tegemata põhjustel plahvatas, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Mehele on esitatud kahtlustused lõhkeaine ebaseaduslikus käitlemises, lõhkeseadeldise ja selle olulise osa ebaseaduslikus käitlemises ja tulirelva ebaseaduslikus käitlemises.

Eile andis Viru Maakohus loa Aleksei vahistamiseks.

Juhtumit menetleb kaitsepolitseiamet.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474