22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heathrow' lennujaam suureneb

Suurbritannia valitsus võttis neljapäeval vastu otsuse laiendada Heathrow' lennujaama.

Suurbritannia valitsus võttis vastu otsuse laiendada Heathrow' lennujaama kolmanda maandumisraja ja kuuenda terminali võrra, kirjutas The Guardian Unlimited.

Briti transpordiminister Ruth Kelly lausus, et laienemine on vajalik, kuna see aitab kaasa majanduse tõusule.

"Heathrow lennujaam pakub tööd ligi 170 000 inimesele ning on meie peamine eksporditee maailma majandusse. Liiga kaua on lennujaam pidanud töötama ülekoormatult. Seoses sellega on paljud lennud hilinema hakanud, ning see ei ole hea. Kui lennujaama ei laiendata, siis on väga võimalik, et Heathrow kaotab maailma tasemel lennujaama maine ning see võib omakorda mõjuda halvasti majandusele," sõnas Kelly.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474