26. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamming: Eestis käivitus D-sõna massipsühhoos

Valuutavahetusfirma Tavid AS juhatuse esimees Alar Tamming ütles aripaev.ee-le, et nädalavahetusega said nende vahetuspunktid valuutast tühjaks.

„Meie vahetuspunktid said tõesti nädalavahetuse jooksul valuutast tühjaks. Inimestel on paanika – kahju,“ rääkis Alar Tamming.

„Ma ei näe huvigruppi, kes peaks tahtma krooni devalveerida. Kui meil oleksid suured laenud nagu Saksamaal ja USA-l, siis ma veel näeks kellegi huvi laenude kustutamise vastu,“ ütles Tamming. „See mis hetkel Eestis toimub on massipsühhoos,“ lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474