7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabaajakaubad on aastaga märgatavalt odavnenud

Statistikaameti hinna- ja palgastatistika osakonna juhataja Viktoria Tarasanov ütles aripaev.ee-le, et vabaajakaubad on aasta jooksul odavnenud 15,6 protsenti.

„Võrreldes oktoobri 2007 tarbijahinnaindeksiga on kasutatud autod odavamad,“ ütles Viktoria Tarasanov. „Samuti on odavamad televiisorid ja muud tehnikakaubad ning arvutid lähevad odavamaks,“ lisas osakonna juhataja. Soodusmüügid mõjutavad samuti tarbijahinnaindeksi langust, kuid see pole püsiv.

„Võrreldes eelmise aasta novembriga on vabaajakaupade hinnad läinud 15,6 protsenti alla. Sinna alla kuuluvad tehnikakaubad, mobiiltelefonid, plaadid ja filmid,“ rääkis Viktoria Tarasanov. „Digikaamerate puhul on toimunud lausa revolutsioon. Võrreldes sellega kui neid müüma hakati – kui võimsad ja odavad on nad nüüd,“ imestas Tarasanov.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474