10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kapo sai jälile lõhkeaineärile

Kaitsepolitsei Virumaa osakonna töötajad pidasid eelmisel nädalal kinni kaks meest, keda kahtlustatakse lõhkeaine, lõhkeseadeldiste oluliste osade, tulirelvade ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Kahtlustatavatena on kohtu loal võetud vahi alla 56aastane ja 55aastane mees, kes tegutsesid lõhkeaine, laskemoona ja tulirelvade müümise ja ostmise eesmärgi, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Viru ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokuröri Antti Aitseni sõnul saadi isikutelt kätte 7 kg lõhkeainet, detonaatoreid ja detoneeruvat nööri, 3 tulirelva ja erinevat liiki laskemoona.

Kriminaalmenetlust on alustatud paragrahvide alusel, mis käsitlevad lõhkeaine, lõhkeseadeldise olulise osa ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikku käitlemist, millest raskeima kuriteo eest on karistusseadustikus karistusena ette nähtud maksimaalselt kuni kümneaastane vangistus.

Kriminaalasja menetleb kaitsepolitseiamet.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474