11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn otsustab homme ligi 1,5 miljoni krooni eraldamise Koplile

Tallinna linn otsustab homme linnavalitsuse istungil Põhja-Tallinna valitsuse ettepanekut eraldada linnavalitsuse reservfondist Põhja-Tallinna Valitsusele ligi 1,5 miljonit krooni Kopli liinidel asuvate ja kodutute poolt hõivatud majade lammutamiseks.

Seletuskirjast nähtub, et tulenevalt 4. detsembril toimunud kuue inimese surmaga lõppenud suurpõlengust ning suurenenud vajadusest teostada koheselt vajalikud lammutustööd Kopli liinidel, tehakse ettepanek eraldada linnavalitsuse reservfondist Põhja-Tallinna Valitsusele 1 400 000 krooni.

Sellega üritab Põhja-Tallinn vältida edaspidiseid põlenguid ning inimohvreid Kopli liinidel. Lammutustööd oleksid hädavajalikud juba sel aastal, kuid arvestades Põhja-Tallinna Valitsuse 2007. aasta pingelist eelarvet puuduvad linnaosal endal vajalikud vahendid lammutustööde finantseerimiseks, kirjutas Põhja-Tallinna vanem Enno Tamm Tallinna linnavalitsusele suunatud seletuskirjas.

Selle tulemusena plaanitakse lammutada koheselt aadressil 2. liin maja number 9 ja 3. liin asuv maja number 6 kaks asustamata kodutute poolt hõivatud maja.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474