12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustuskompanii Cigna hakkab tegema makseid Eestisse

Kindlustuskompanii Cigna Corp laiendas rahvusvahelist maksetevõrku 5 riiki, teiste hulgas ka Eestisse.

Meditsiiniteenuseid pakkuva ettevõttega ABC Medicover Holdings B.V.ga kokkuleppele jõudnud Philadelphia kindlustusettevõte Cigna Corp teatas, et lepe lubab teha otsemakseid 31 kindlustajaga Poolas, Ungaris, Rumeenias, Tšehhis ja Eestis.

Otseste maksete puhul on vähem bürokraatiat ja see aitab kulusid kokku hoida. Medicoveri erakliinikud ja haiglad teenindavad igal aastal Ida-Euroopas 191 000 patsienti.

Cigna aktsiad langesid 2, 1% ehk 1,15 dollarit 54,14 dollarini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474