12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: Eesti kulutab perele euroliidu keskmisest rohkem

Statistikaameti kogumiku „Sotsiaaltrendid 4“ esitlusel rääkis rahvastiku- ja sotsiaalstatistika osakonna juhataja Urve Kask, et Eesti kulutused perekonnale ja lastele on tunduvalt suuremad kui Euroopa Liidus keskmiselt.

Kask märkis, et Eesti väärtustab perekonda ja lapsi. "Eestis on prioriteet perekond ja lapsed, EL keskmisest on Eesti kulutused sellele valdkonnale tunduvalt suuremad," ütles Kask. Ka Taani ja Luksemburg on ses valdkonnas eesrinnas.

Kask rääkis, et Eestis on tööhõive kasuga paranenud sotsiaalne olukord. Pikaajalise töötuse, mitte-töötavate leibkondade ja lastega (0-17 aastat) mitte-töötavate leibkondade osatähtsus on vähenenud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474