6. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO ja Unicredit avasid esimese ühiskontori

Oktoobri esimesel päeval avasid ERGO Kindlustus ja UniCredit Bank Eesti filiaal ühiskontori Tallinnas Liivalaia tänaval, kuhu oodatakse nii era- kui ärikliente.

Unicredit Grupi juhtkond kiitis möödunud aasta mais heaks Munich Re ja ERGO Kindlustusgrupiga sõlmitud koostööleppe laiendamise Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni ning seadsid eesmärgiks pikaajalise partnerlussuhte, teatas ERGO Kindlustuse AS oma pressiteates.

UniCredit Bank Eesti filiaali juhataja Taavi Laur ütles, et arvestades ERGO ja UniCredit Grupi sarnaseid koduturge võimaldab koostöö ERGOga tagada klientidele laiemaid finantsteenuste lahendusi nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

AS UniCredit Bank Eesti filiaal kuulub UniCredit Gruppi. Eestis tegutseb pank korporatiivpangana, olles partneriks kasvavatele Eesti ettevõtetele.

ERGO seltsid Eestis pakuvad mitmekülgset elu-, tervise-, ja varakindlustamise valikut ning pensioni terviklahendust. ERGO seltsid Eestis kuuluvad Saksamaa ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja Aasia riigis.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474