11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valiti aasta kinnisvaramaakler

Kinnisvaramaaklerite Koda valis Aasta Maakleriks 2008 Uus Maa Kinnisvarabüroo kinnisvarakonsultandi Eve Kaunise.

Eesti Maaklerite Koja juhatuse esimees Andrus Soonsein märgib, et parim maakler valitakse Koja maaklerite küsitluse põhjal. Aasta maakleri valiku tegemise kriteeriumiteks on eelkõige kõrge professionaalsus ja töötulemuslikkus, kuid ka positiivne ellusuhtumine ja koostöölembelisus kolleegidega, teatas Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Eve Kaunis on töötanud maaklerina Tallinnas ja Pärnus.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474