18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IIZI vahendas 11 kuuga 475 miljonit krooni preemiaid

Kindlustusmaakleri IIZI vahendatud preemiate maht on üheteistkümne kuuga kasvanud 475 miljoni kroonini, mis on mullusest 22% rohkem.

IIZI e-kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul jõudis novembris kindlustusturule selge mõju viimastel kuudel süvenenud automüügi vähenemisest. Kui liikluskindlustuse mahud on jäänud ligikaudu samale tasemele, siis just uute autode lisandumisele tundlikuma kaskokindlustuse mahud vähenesid novembris märgatavalt, rääkis ta. "Tegemist ei ole vaid hetkelise tagasilöögiga ning kaskokindlustuse müügimahud võivad lähitulevikus veelgi langeda," sõnas Rossar.

Mullu oli IIZI käive 62 mln kr. Firma sõlmis eelmisel aastal üle 240 000 kindlustuslepingu ning vahendas 425 mln kr ulatuses kindlustusmakseid. 2001. aastal veebipõhise kindlustuskeskkonna avanud maaklerfirma IIZI osa kindlustusmaaklerite turul on ligikaudu 23%.

IIZI e-kindlustusel on kokku rohkem kui 227 000 klienti, kellest üle 201 000 on eraisikud ja 25 200 ettevõtted. Firmas töötab kokku 93 töötajat. 2007. aastal asutas IIZI e-kindlustus tütarettevõtted ka Lätis, Leedus ja Soomes ning kavatseb lähitulevikus veelgi laieneda.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474