4. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Röövi ohver sai meediaga suhtlemise eest trahvi

Lääne-Virumaal Aaspere postkontoris maskiga röövli püstolitoru ees seisnud naine sai lisaks läbielatule teise laksu selle eest, et söandas juhtunust ajakirjanikele rääkida – Viru maakohus määras talle 1500 krooni trahvi.

Prokuratuur pani naisele süüks kuriteo üksikasjade avaldamist, mis oleks võinud takistada röövi toime pannud isikute tabamist ja vajalike tõendite kogumist. "Ajakirjandusest käis läbi ka see, millise autoga sündmuskohalt lahkuti ja milliseid kuriteo toimepanemise vahendeid kasutati," rääkis Viru ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Liina Pikma Õhtulehele.

Aaspere postkontori sulgemise tõttu vahepeal koondatud ja praegu töötu kannatanu tunnistas, et sai tõesti kohtust kirja, kus trahvi määramisest teatada anti; varasem kogemus röövi ohvriks olemises tal puudus ja keegi ka ei öelnud, mida tohib ja mida mitte.

8. jaanuari hommikul röövisid maskiga kurjategijad Lääne-Virumaalt Aaspere postkontorist 40 000 krooni pensioniraha, politsei tabas kolm röövis kahtlustatavat noormeest 22. jaanuaril.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474