1. aprill 2009

Riik pani Ikla kordoni müüki

Riigi Kinnisvara AS müüb enampakkumisel osa Ikla piiripunkti kompleksist koos hoonete ja kinnistuga, lootes sellega riigi kaukasse täiendust saada üle poole miljoni krooni.

Riigi Kinnisvara ASi arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbach lausus, et kui Ikla piiripunkt tervikuna mõni aasta tagasi neile üle tuli, ei olnud veel täit selgust, mida nende hoonetega pihta hakata, kirjutas Pärnu Postimees. Ülesanne koosnes mitmest etapist, millest üks osa oli maade jagamine ja eraldi kinnistute tegemine, kuna kompleksi läbib riigimaantee.

Mullu leiti otstarve piiripunktile, kus nüüd tegutseb pikaajalise rendilepinguga Häädemeeste ettevõtja Jaak Valge, kes on seal avanud toitlustus- ja kaubaautode peatuskoha, nüüdse enampakkumisega loodab riik leida rakenduse kõrval asuvale kunagisele kordonile, mis seisab piirivalvest tühjana mullu suvest.

11 997ruutmeetrise kinnistu alghind on 644 000 krooni, pakkumised avatakse 15. aprillil.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474