1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik pani Ikla kordoni müüki

Riigi Kinnisvara AS müüb enampakkumisel osa Ikla piiripunkti kompleksist koos hoonete ja kinnistuga, lootes sellega riigi kaukasse täiendust saada üle poole miljoni krooni.

Riigi Kinnisvara ASi arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbach lausus, et kui Ikla piiripunkt tervikuna mõni aasta tagasi neile üle tuli, ei olnud veel täit selgust, mida nende hoonetega pihta hakata, kirjutas Pärnu Postimees. Ülesanne koosnes mitmest etapist, millest üks osa oli maade jagamine ja eraldi kinnistute tegemine, kuna kompleksi läbib riigimaantee.

Mullu leiti otstarve piiripunktile, kus nüüd tegutseb pikaajalise rendilepinguga Häädemeeste ettevõtja Jaak Valge, kes on seal avanud toitlustus- ja kaubaautode peatuskoha, nüüdse enampakkumisega loodab riik leida rakenduse kõrval asuvale kunagisele kordonile, mis seisab piirivalvest tühjana mullu suvest.

11 997ruutmeetrise kinnistu alghind on 644 000 krooni, pakkumised avatakse 15. aprillil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474