23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia tütar Leedus sai uue juhi

Eesti Energia Leedu tütarettevõtte Lumen Baltivum juhiks sai senine UAB Pristise tegevjuht Liudas Liutkevicius, teatas ettevõte.

Liutkeviciuse sõnul tuleb esimese sammuna teha kõik, mis võimalik, et liberaliseerida Leedu elektriturg mitte üksnes paberil, vaid ka päriselus. “2009. aastal tuleb alustada Leedus aktiivset energiamüüki ning luua endale usaldusväärse partneri maine," ütles Liutkevicius.

Eesti Energia juhatuse liikme Margus Ringi sõnul on lähitulevikus Leedu energeetikamaastikul oodata olulisi muudatusi elektri vabaturu suunal. “Eesti Energia on senini edukalt oma tegevust laiendanud Lätis ning saavutanud seal 5%-se elektrimüügi turuosa. Nüüd tahame olla elektrituru avanemise eestvedajaks ja Leedus," ütles Rink.

Viimased seitse aastat töötas Liutkevicius ASi Pristis tütarettevõttes UAB Pristis ning sellest viimased neli aastat firma tegevjuhina.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474