5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundaja: isegi konkurentidel tuleb koostööd teha

Saaremaa kruiisihooaja avaüritusel esinenud Läänemere kruiisipiirkonna turundusprojekti Cruise Baltic juht Bo Nylandsted Larsen ütles, et väikest sihtkohta müüa, tuleb teha veel enam tihedat koostööd.

"Ma arvan, et see on vägagi ilmselge, et kuna te olete väike sihtkoht, tuleb seda enam teha tihedat koostööd," vastas Larsen küsimusele, mida teie soovitate Saaremaa kohalikel turismiettevõtjatel ja -edendajatel ette võtta, et siia kruiisituriste meelitada, vahendas Oma Saar.

"Peab kokku tooma erinevad ettevõtted ja atraktsioonid ning takso- ja bussifirmad ning nende vahel sünergia tekitama. Isegi konkurentidel tuleb koostööd teha. See on ka projekti Cruise Baltic peamine idee – panna konkurendid tööle ühise eesmärgi nimel. See on väga oluline sõnum," sõnas ta.

"Teine asi – püüdke olla loomingulised, erinevad. Mille poolest erineb Saaremaa Mariehamnist, Visbyst, Karlskronast või Kotkast? Te peate tegema midagi teistmoodi. Me ei räägi tüüpilisest Rootsi, Saksa või Eesti kohalikust turistist, vaid brittidest, itaallastest, ameeriklastest, kellele tuleb läheneda pisut teistsuguse sõnumiga, et nende tähelepanu võita," rääkis turundaja.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474