• 13.05.09, 18:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Urmas Laur ja Ville Jehe lahkusid Uus Maa juhatusest

Elamis- ja äripindade valdkonna lahutamise ning muudatustega omandisuhetes taandusid Urmas Laur ja Ville Jehe Uus Maa kinnisvarabüroo juhatusest, teatas ettevõte.
Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liikmetena jätkavad Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Liisi Sala ja Andrus Soonsein ning uuteks juhatuse liikmeteks valiti turundusjuht Tiina Shein ja Tallinna elamispindade osakonna juhataja Elari Tamm.
Juhatuse esimees Jaanus Laugus kommenteeris: "Meie ettevõttele on omane kaasav ning demokraatlik mõtteviis, seetõttu laiendame ka juriidiliselt otsustusõigust inimestele, kes praktikas palju ettevõtte saatust määravad. Ühtlasi täname tagasi astunud juhatuse liikmeid nende panuse ja seniste suurte saavutuste eest."
Tiina Shein ja Elari Tamm on Uus Maas töötanud alates aastast 2004. Shein juhib kinnisvarabüroo turundust ja kommunikatsiooni. Tamm alustas maaklerina, praegu juhib ta Tallinna maaklereid ja kolimisteenuste osakonda.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele