14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Igavik Marilyn Monroe kõrval maksab pool miljonit

Eakas California daam pakub 500 000 dollari (5,48 mln krooni) eest müüa oma mehe viimset puhkepaika hauakambris, et tasuda enne surma täielikult kodulaen. Soolase hinna põhjus on otse müüdava kambri all puhkav Marilyn Monroe.

Kui seinanišš kaubaks läheb, saab Richard Poncheri igavene uni peagi häiritud, kirjutas täna Los Angeles Times. Mees suri 23 aastat tagasi 81 aastasena ja sai oma maistele jäänustele koha Pierce Brothers Westwood Village Memorial Parki kalmistul. Hauakambri varasem omanik oli väidetavalt filmistaari eksabikaasa pesapallitäht Joe DiMaggio.

Richardi hauakiri ütleb: „Mehele, kes andis meile kõik ja rohkemgi veel.“ Tema abikaasa Elsie loodab siiski, et mehel on veel veidi anda. Naine tahab kasutada raha oma 7082 m2 Beverly Hillsi kodukinnistul lasuva 1,6 mln dollarilise hüpoteegi lõpetamiseks. „Enam ausamalt ei saaks öelda,“ rääkis ta, „tahan jätta kodu lastele laenust vaba ja klaarina.“

Kui Elsie Poncher hauakambri EBays 500 000 dollarilise alghinnaga müüki paneb, on see ruutmeetri hinnalt üks kinnisvaraturu kalleimaid objekte.

Richard Poncher oli mitmekülgne edukas ärimees, kes naise sõnul jõudis elu jooksul pidada 12 Rolls -Royce'i. Hauakambri Monroe peal ostis ta 1954. a DiMaggiolt, kui too seksisümbolist lahutas. Siis oli Marilyn elus ja terve, enesetapu sooritas ta 1962. a. Poncher ei teadnud puhkepaika ostes, milliseks ikooniks Monroe pärast surma kujuneb ning et ta üldse Westwoodi surnuaiale maetakse.

Elsie sõnul ei mäleta ta, et Richard oleks olnud näitlejannast kuidagi eriliselt sisse võetud. Enda kõrvale ostis ta hauakambri oma naisele. Sinna peab ta nüüd ise kolima, kui müük õnneks läheb, naine aga lubab lasta end kremeerida.

See oleks teine kord, mil tema viimset und segatakse. Elsie väitel ütles ta naisele suremas olles: „Kui sa ei lase panna mind hauda Marylini kohale kõhuli, siis hakkan sind terve elu kummitama.“

Soov sai kohe matuste järel naise juuresolekul matusekorraldaja poolt täidetud.

Samal kalmistul puhkab hulk kuulsusi, viimati maandus sinna näitlejanna Farrah Fawkett. Samas mausoleum-kambrireas, kus on Monroe, leidub veel üks vaba koht. Kalmistu juhataja sõnul on see saadaval 250 000 dollari eest.

1992. a ostis 75 000 dollari eest koha Marylini kõrval Playboy looja Hugh Hefner. Mehe sõnul on tal sellele kalmistule maetud palju sõpru ning kuna ta elab läheduses, on see peaaegu kodukalmistu. „Ma usun sümboolsetesse asjadesse. Veeta igavik Marylini kõrval on liiga meelitav võimalus, et seda mööda lasta,“ ütles Hefner.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474