• 21.08.09, 19:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

QBE Kindlustusgrupp teenis rekordilise poolaastakasumi

QBE Kindlustusgrupi poolaastakasum rekordilised 19% ja kogutud kindlustusmaksed 22%, teatas QBE Estonia tegevjuht Aivar Vähi.
QBE Kindlustusgrupi 30. juuni 2009 lõppenud poolaasta tegevuskasum oli 1,018 miljardit Austraalia dollarit, kasvades eelmise aasta sama perioodiga 19%. Kindlustusmaksete maht oli 8,057 miljardit Austraalia dollarit, kasvades kokku 22%.
Kasumit ja kindlustusmaksed kasvasid vaatamata ülemaailmsest finantskriisist tingitud kõikuvatele
investeerimisturgudele ja rasketele majandustingimustele. Kasvule on kaasa aidanud madalam Austraalia dollari kurss, 2008. a omandatud ja grupiga liidetud uued ettevõtted ja kindlustustariifide tõus.
“Tugev kasum otsesest kindlustustegevusest kõigilt meie kindlustusüksustelt, koos kindlustustariifide keskmise tõusuga 4% ja ootused majanduskeskkonna paranemisele on tagatis meie kindlustustulemuse edasisele kasvule“, kommenteeris QBE tegevjuht Frank O’Halloran.
QBE Insurance Group on üks maailma juhtivamaid rahvusvaheline kindlustus- ja edasikindlustusgruppe, peakorteriga Sidneys. QBE tegutseb üle 10 000 töötajaga 45 riigis. 2008. aastal kogus QBE kindlustusmakseid 13,1 miljardit Austraalia dollarit.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele