21. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

QBE Kindlustusgrupp teenis rekordilise poolaastakasumi

QBE Kindlustusgrupi poolaastakasum rekordilised 19% ja kogutud kindlustusmaksed 22%, teatas QBE Estonia tegevjuht Aivar Vähi.

QBE Kindlustusgrupi 30. juuni 2009 lõppenud poolaasta tegevuskasum oli 1,018 miljardit Austraalia dollarit, kasvades eelmise aasta sama perioodiga 19%. Kindlustusmaksete maht oli 8,057 miljardit Austraalia dollarit, kasvades kokku 22%.

Kasumit ja kindlustusmaksed kasvasid vaatamata ülemaailmsest finantskriisist tingitud kõikuvatele

investeerimisturgudele ja rasketele majandustingimustele. Kasvule on kaasa aidanud madalam Austraalia dollari kurss, 2008. a omandatud ja grupiga liidetud uued ettevõtted ja kindlustustariifide tõus.

“Tugev kasum otsesest kindlustustegevusest kõigilt meie kindlustusüksustelt, koos kindlustustariifide keskmise tõusuga 4% ja ootused majanduskeskkonna paranemisele on tagatis meie kindlustustulemuse edasisele kasvule“, kommenteeris QBE tegevjuht Frank O’Halloran.

QBE Insurance Group on üks maailma juhtivamaid rahvusvaheline kindlustus- ja edasikindlustusgruppe, peakorteriga Sidneys. QBE tegutseb üle 10 000 töötajaga 45 riigis. 2008. aastal kogus QBE kindlustusmakseid 13,1 miljardit Austraalia dollarit.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474