7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amazon.com laiendab Kindle traadita allalaadimist ka Euroopasse

Internetikaubamaja Amazon.com teatas eile õhtul, et alandab digitaalse raamatulugeja Kindle hinda ning võimaldab teoste allalaadimist enam kui 100 riigis.

„Meie visioon on, et Kindle kaudu saaks kõiki raamatuid igas keeles ning olenemata sellest, kas neid on kirjastustest veel saadaval, 60 sekundiga alla laadida,“ lausus Reutersile Amazoni tegevjuht Jeff Bezos. „See on aastakümnete kaugusele ulatuv visioon,“ lisas ta.

Kui praegu on 200 000 inglise keelse raamatu ja 85 ajalehe ja ajakirja traadita allalaadimine võimalik vaid USAs, siis alates 19. oktoobrist hakatakse müüma Kindle rahvusvahelist versiooni, mille kaudu saab teoseid alla laadida enam kui 100 riigis nii Euroopas, aga ka Hiinas.

Amazon.comi kodulehel toodud kaardi kohaselt ei ole teenus kättesaadav ei Soomes ega Balti riikides. Kuna Venemaa loodeosas on see võimalik, siis peaks olema see võimalik ka Eesti loode- ja kirdeosa piiriäärsetel aladel kaasa arvatud Narva ja Narva- Jõesuu.

Amazon.comi aktsia hind kerkis eile 2,53 protsenti 90,91 dollarini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474