1. november 2009
Jaga lugu:

Ergo ja Nordea fondivahetuse tulemuste üle õnnelikud

Ergo pensionifondide ja Nordea Pensions Eesti juhid hindavad eile õhtul lõppenud pensionifondivahetuse kuu tulemusi kiiduväärseteks.

„Oleme väga rahul, kuna tegemist oli Ergo jaoks läbi aegade parima tulemusega. Meie klientide arv kasvas 26%,“ rääkis Äripäevale eileõhtusest lõpptulemusest Ergo pensionifondi juhatuse liige Ege Metsandi täna.

Nordea Pensions Estonia AS-i juht Angelika Tagel lausus, et on samuti fondivahetuskuu tulemustega väga rahul. „Mul on hea meel selle üle, et oleme saanud juurde palju kliente, kes on teadlikult otsustanud liituda Nordea pensionifondidega.

Metsandi lisas, et paljud kliendid on avastanud kindlustusgrupi näol pankadele hea alternatiivi. Kas paljude uute klientide taga on Swedbankis toimunud finantsinspektsiooni uurimine ja selle kajastus meedias, Metsandi öelda ei tahtnud. Ka Tagel ei tahtnud antud teemat puudutada, öeldes, et kõigepealt oodatakse ära järgmisel nädalal avalikustatavad täpsemad andmed.

Ergol on Metsandi sõnul laupäeva õhtul suletud fondivahetuse järel 23 134 klienti.

Reedel kirjutas aripaev.ee, et arvestades fondivahetuses nii fondidest lahkujaid kui ka liitujaid, on Swedbanki pensionifondidest täna pärastlõunase seisuga lahkunud üle 17 000 kliendi. Kõik konkureerivad fondivalitsejad on seevastu kliente kokkuvõttes juurde võitnud.

Tegemist on finišieelsete tulemustega, mis aripaev.ee-le laekusid reede päevase seisuga.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee