23. detsember 2009

Vabadussammas võib saada valgustuse linnavalitsuse katuselt

Kaitseministeerium pöördus Tallinna Linnavalitsuse poole ettepanekuga paigaldada Vabadussõja võidusamba valgustusprožektorid Vabaduse väljak 10 asuva hoone katusele, teatas Raepress.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles tänasel linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil, et Tallinn on nõus kaitseministeeriumi abistama ja aitab igati kaasa Vabadussõja võidusambale valgustuslahenduse leidmisele. „Kindlasti ei saa seda teha kiirustades, sest see ei vii kunagi heale tulemusele,“ lisas Aas.

Linnavalitsuse istungil otsustati luua töögrupp abilinnapea Taavi Aasa ja abilinnapea Jüri Pihli juhtimisel, kelle ülesandeks on töötada välja kõige optimaalsem ja kaasaegsetele tehnilisele võimalustele vastav valgustussüsteem. Töögruppi kaastakse kommunaalameti, kultuuriväärtuste ameti ja linnaplaneerimise ameti spetsialistid. 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474