23. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabadussammas võib saada valgustuse linnavalitsuse katuselt

Kaitseministeerium pöördus Tallinna Linnavalitsuse poole ettepanekuga paigaldada Vabadussõja võidusamba valgustusprožektorid Vabaduse väljak 10 asuva hoone katusele, teatas Raepress.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles tänasel linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil, et Tallinn on nõus kaitseministeeriumi abistama ja aitab igati kaasa Vabadussõja võidusambale valgustuslahenduse leidmisele. „Kindlasti ei saa seda teha kiirustades, sest see ei vii kunagi heale tulemusele,“ lisas Aas.

Linnavalitsuse istungil otsustati luua töögrupp abilinnapea Taavi Aasa ja abilinnapea Jüri Pihli juhtimisel, kelle ülesandeks on töötada välja kõige optimaalsem ja kaasaegsetele tehnilisele võimalustele vastav valgustussüsteem. Töögruppi kaastakse kommunaalameti, kultuuriväärtuste ameti ja linnaplaneerimise ameti spetsialistid. 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474