2. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kortermajade ette pargitud autod segavad lumekoristust

Mitmendat päeva järjest kestnud lumesadu on tekitanud teede äärde suuri lumevalle, kuid majade ette pargitud autod ei lase teid puhtaks lükata.

Vaatamata sellele, et Tallinnas Mustamäel on peamagistraale puhastamas kuus puistur-sahka ja sisekvartalitele neli traktorit, on teesid lumest puhtaks ajamast takistanud majade ette pargitud sõiduautod, teatas linnaosavalitsus.

Lumesadude ajal on pidevalt tehtud koristustööde üle kontrolli, ning kõik puudused fikseeritakse koos teehooldusfirma esindajaga. Kontrollreidides osaleb ka Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats.

„Mustamäe linnaosas teostab teehooldustöid OÜ Jaaksoni Linnahooldus. Praegu rahul võib olla peamagistraalide ning magistraalidega piirnevate kõnniteedega, kuid seoses autorohkusega Mustamäel ei saa kahjuks olla rahul sisekvartaliteede puhastusega,” kommenteeris Laats. „Mustamäel on suured probleemid parkimisega, millega peaks tõsiselt Mustamäe linnaosa valitsus tegelema hakkama koos Tallinna Linnavalitsusega”.

Kõik korterelamute esised on autosid täis ning seoses sellega lumetõrjemasinatel on raskusi sisekvartali teede läbimisega. Eriti hull on olukord seal kus autod on pargitud tee mõlemale poole – sealt lumetõrje autod ei pääse üldse läbi.

„Linnaosa valitsus pakub probleemile omapoolset lahendust, kuid selleks on vaja kindlasti  autoomanike ning korteriühistute esimeeste abi seoses lumekoristusega Mustamäe sisekvartalli teedel. Oleme kokku leppinud  OÜ Jaaksoni Linnahooldusega, et pühapäeval 03.01.2010 eraldatakse Mustamäe sisekvartalite korterelamute esiste puhastuseks lisa lumetõrjemasinad, kuid selleks ajaks peavad majaesised olema autodest puhtad ning sellest on teadatud Mustamäe LOV Linnamajandus osakonna juhatajale Enn Allikmäele telefonil 5010581,” ütles linnaosavanem Lauri Laats.

„Me oleme teadlikud parkimiskohtade nappusest korterelamute ees ning teeme pidevat koostööd korteriühistutega selle probleemi lahendamiseks. Omaltpoolt praeguses olukorras palume mustamäelastel kasutada vähemalt lumesadude ajal parklaid. Meie andmete järgi on parklate täituvus umbes 30%. Selline parkimisviis on mugavam nii autoomanikele kui ka teistele Mustamäe elanikele, kes antud juhul peavad kannatama halvasti puhastatud sisekvartalite teede käest,” märkis Laats.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474