10. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priit Hermet: kolisime odavamale pinnale Hiiumaale

Iga päev võib vahetada ärinime või odavamale pinnale kolida, ütles Ühendatud Kapitali (uue nimega AS Celia Crowd) juht Priit Hermet.

ASi Ühendatud Kapital nn. sadamaala kinnistutele on Harju kohus seadnud keelumärked ja 1. veebruaril on Harju maakohtus eelistung, kus hakatakse arutama Arco Investeeringute ASi hagi, milles palutakse tühistada sadamaala kinnistute enampakkumine.

Hillar Teder, keda on seostatud Ühendatud Kapitaliga, ütles täna, et tema ei ole asjaga kursis. „Kas need kinnistud peaksid mind puudutama,“ imestas Teder. „Need ei puutu minusse, minu teada müüdi need kinnistud eelmise aasta lõpus maha.“

Järgneb intervjuu Ühendatud Kapitali endise juhi ja praeguse Celia Crowdi juhi Priit Hermetiga.

Kuidas kommenteerite käimasolevaid kohtuasju?

Mina seda kommenteerida ei või. Meil on omanikega kokkulepe, et me ei kommenteeri seda. Ja ega ausalt öeldes sajaprotsendilist vastust, et kuidas firma kavatseb edasi tegutseda, polegi veel olemas.

Kas omanike puhul käib jutt Hillar Tederist?

Nii ja naa, jah.

Miks Ühinenud Kapitalile pandi uus ärinimi Celia Crowd, mis tegelikult on firma omaaegne sünninimi?

Sellepärast saigi uue nime, et panime tagasi vana nime. Nime võib ju alati muuta, kasvõi iga päev.

Miks aga oli vaja muuta firma registripiirkonda?

Jah muutsime registripiirkonda. Läksime Hiiumaale Kärdlasse, kus meil on ka kontor aadressil Sadama 15. Kärdlast on praegu mugavam asju ajada.

Kas tõesti, Tallinnast kaugemal?

Mis vahet seal praegusel internetiajastul on, pole mingit probleemi.

Nii et teie kui ettevõtte juhataja alaline töökoht on siis Kärdlas?

Liigun üldiselt palju ringi, aga seal on mul kontor olemas jah. Ja rendihinnad on Kärdlas tunduvalt soodsamad, kui Tallinnas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474