15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal pole võlgade katteks müüdavale varale ostjaid

Saare maakonnas õnnestus kohtutäituritel möödunud aastal võlgade katteks maha müüa vaid paar korterit ja mõningad kinnistud.

“Palju on neid kinnistuid, mida olen üritanud võlgade katteks maha müüa, aga ostjate puudumise tõttu pole see õnnestunud,” märkis paar kinnistut ja korterit maha müünud kohtutäitur Svetlana Põld. “Mõnda kinnistut müün juba 4.-5. korda, kuid lõpmatuseni ei saa ju ka hinda alla lasta ja seadus seab sellele omad piirid,” rääkis ta Oma Saarele.

Inimesed on Põllu sõnul juba küllaltki teadlikud, millise riski nad enesele võtavad, kui oma kinnistule hüpoteegi seavad. “Võlgnikel on alati parem kohtutäituriga koostööd teha, et leida tekkinud olukorrale parim lahendus, ega siis probleem ei kao kusagile, kui täituri teadetele ei reageerita ja võla tasumisest kõrvale hoidutakse,” selgitas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474