16. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soosepa lasteaed peab munitsipaliseerimisotsust liiga varajaseks

Soosepa lasteaia Väike Päike operaator soovib jätkata teenuse pakkumist, teatas täna lasteaia juhataja Marju Saar kommentaarina eilsele Viimsi vallavalitsuse munitsipaliseerimisteatele.

Viimsi vallas asuva Soosepa lasteaia Väike Päike operaator soovib jätkata lasteaiateenuse pakkumist ning lükkab ümber väited lasteaia võimalikust sulgemisest.

Lasteaia Väike Päike täituvus on 100protsendiline ning operaator hindab end majanduslikult jätkusuutlikuks. Lastead Väike Päike operaator omab kinnistu omaniku OÜ Novaator Investiga 2016. aastani kehtivat tähtajalist rendilepingut, mis asjaõiguse seaduse kohaselt kehtib ka võimaliku omaniku vahetuse korral.

Väike Päike lasteaia juhataja Marju Saare sõnul on Viimsi valla otsus munitsipaliseerida Soosepa lasteaed sisuliste läbirääkimisteta liiga tormakas. „Lasteaia munitsipaliseerimine suurendab valla kulusid ning kuna Soosepa kinnistu on sundmüügis, ei ole ka teada, kes võib saada kinnistu uueks omanikuks. Soovime edaspidigi olla Viimsi vallale partner lasteaiateenuse pakkumisel ning loodame, et vallavalitsusega on võimalik asuda koostööle,“ ütles  Saar.

Soosepa lasteaed on Viimsi valla suurim eralasteaed. 2008. aastal valminud hoone on ehitatud lasteaia tarbeks. Lasteaias käib praegu 90 last ning seal töötab 26 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474