5. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma suurim kindlustusmaakler Aon ühendas Baltikumi üksused

Maailma ja Baltikumi juhtiv kindlustusmaaklerifirma Aon kontsern ühendas 1. juulist Eesti, Läti ja Leedu tütarfirmad üheks ettevõtteks Aon Baltic.

Eestis turuosalt teise kindlustusmaaklerfirma Aon kohaliku filiaali juhataja Kaido Konsapi sõnul on Aon esimene seda teed läinud kindlustusmaaklerettevõte Baltikumis. “Ühendasime tütarettevõtted, et paremini suuta esindada oma äriklientide huve.  Vajadus selleks oli ilmne - üsna suur osa kohalikest kindlustusandjatest on oma organisatsioonid üles ehitanud Baltikumiülestena ning teisalt oli kolme riiki ühendavate teenuste järgi selge nõudlus ka meie olemasolevate klientide poolt,” ütles Konsap.

Kaido Konsapi kinnitusel tõstab Aon Baltikumi tütarettevõtete ühendamine firma erialast kompetentsi ning kindlustab regiooni turuliidri positsiooni

1999. aastast Eestis tegutsev Aon Eesti Kindlustusmaakler vahendas eelmisel aastal 247,9 miljonit krooni kindlustuspreemiaid. Ettevõtte käive oli Eestis mullu 22,9 miljonit ja ärikasum 2,2 miljonit krooni.

Baltikumi suurimal kindlustusmaakleril Aon Baltic turuosa Eestis on 14, Lätis üheksa ja Leedus 16 protsenti. Eelmisel aastal kogu Baltikumis vahendatud kindlustuspreemiate summa ületas 700 miljonit krooni ning Aoni tütarettevõtete summeeritud käive moodustas  ligi 94 miljonit krooni. Aonil on Balti riikides kokku 93 töötajat, kes teenindavad rohkem kui 1000 klienti erinevatst majandussektoritest.

Aon korporatsioon on ülemaailmne kindlustusmaaklerluse sektori turuliider. 120 riigis tegutsevas ettevõttes töötab 36 000 inimest. Euromoney finantsväljaanne nimetas Aon-i 2008. ja 2009. aastal maailma parimaks kindlustusmaakleriks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474