31. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Tartu saab endale miljonikroonise avaliku käimla

Tartu linnavalitsus tunnistas tänasel istungil edukaks riigihanke Küüni tänavale avaliku WC ostuks ja paigalduseks.

Vallikraavi tänava pikendusele rajatava kõikidele tingimustele vastava ühekohalise tualeti hankel osutus edukaks DANFO AB pakkumus summas 1 406 124 krooni, millest ligi 400 000 krooni kulub tualeti paigaldamiseks. Kahe aastase garantiiga tualett on isepuhastuva süsteemiga ning mündilukuga, teatas linnavalitsus oma pressiteates.

Avalik tualett ehitatakse Küüni tänava rekonstrueerimisprojekti raames, mille tulemusena saab uue ilme kogu Küüni tänav raekoja platsist Riia tänavani. Küüni tänava Poe ja Riia tänava vahelist lõiku rekonstrueerib OÜ Sahkar TT ja projekti kogumaksumus on 8,3 miljonit krooni.

Tallinnas Toompea nõlval 2002. aasta 17. jaanuaril avati plekist avalik käimla, mis läks maksma 2,3 miljonit krooni.

Toompea miljonitualeti riigihanketa tellinud ja tehingu tagantjärele võltsinud Tallinna linnavalitsuse kommunaalameti ehitus- ja järelevalveosakonna asejuhataja Kaupo Raadik, ASi Tallinna Teed peadirektor Tiit Padar, firma arenguosakonna juhataja asetäitja Roland Sumre ning tootmisosakonna juhataja Margus Kuusmann tunnistasid end süüdi ning kohus määras neile 25.03.03 lihtmenetluse kokkuleppe korras rahatrahvi. Raadikul pidi maksma 9205 krooni, Kuusmann 12 145, Padar 33 670 ja Sumre 23 870 krooni.

 

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474