9. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Oti äriühing 12,5kordistas kasumi

Tallinna kesklinna eksvanema, praeguse Kullamaa vallavanema Jüri Oti osaühing Altmäe Investeeringud teenis mullusel kriisiaastal 12 korda suurema kasumi kui aasta varem.

Tallinna korteritehingute tuntuks saanud, aastaid kestnud kohtusaagast siiski pidevate haigushoogude tõttu võimalikust süüdimõistmisest pääsenud Jüri Ott peab praegu Läänemaal, Koluvere külas turismitalu ning kurdab, et mullune aasta oli tema osaühingule Altmäe Investeeringud väga raske ja keeruline, kuna kestab kohtuvaidlus vanalinnas asuva Viru 17 kinnistu üle.

"Vastaspool on sisuliselt suutnud kohtu kaudu blokeerida osaühingu majandustegevuse (kinnisasja haldamise ja rendileandmise). Seega on osaühing vajalike kulutusi (riigimaksud,kulud õigusabile jne.) finantseerinud omaniku laenu baasil," kirjutab Ott 2009. aasta aruandes.

Tõepoolest, aasta varem on osaühing võtnud 6,9 miljonit krooni laenu. Samas on Ott suutnud äriühingu käibe aastaga 106 200 kroonilt suurendada 842 750 kroonile ning kasumi 50 694 kroonilt 640 294 kroonile.

Äripäeval ei õnnestunud Jüri otti kommentaariks telefonitsi tabada.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474