16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhan Partsi haldusala kapo uurimise all

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teatel hakkasid Riigiprokuratuur ja kapo täna uurima teedeehituse hankeid ministeeriumi haldusalas.

"Ministeerium peab tähtsaks läbipaistvat ja seaduspärast riigihangete läbiviimist ning teeb õiguskaitseasutustega igakülgset koostööd," teatas majandusministeeriumi avalike suhete nõunik Gea Otsa.

Riigiprokuratuur teatas täna õhtul, et menetleb koos kapoga teedeehituse riigihangete kriminaalasja, mille raames teostati täna ka läbiotsimisi uurimise all olevate ettevõtete ning ametiisikutega seotud ruumides. Kriminaalasja käigus kontrollitakse võimalikke kahtlusi teedeehituse riigihangete läbiviimisel, teatas prokuratuur.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474