3. mai 2011

Arrak: hinnatõusud kohati  päris müstilised

Majandusteadlane Andres Arrak ütles, et euro tõstis hindu kahe lainena - esimene hinnatõus oli enne eurole üleminekut ja teine pärast seda.

"Kõik vandusid, käsi piiblil, et 1. jaanuar hinda ei tõsta, aga nad tõstsid hinnad etteruttavalt ära juba oktoobris-novembris ja osaliselt detsembris. Jaanuaris hinnad väga palju ei tõusnud, sest kõik püüdsid hoida oma lubadust. Alates veebruarist on hinnad jälle kõvasti tõusnud," rääkis Arrak Delfile.

"Kohati on hinnatõusud päris müstilised olnud," sõnas Arrak. Ta tõi omast kogemusest näitena Tartus asuva Opera pitseeria, kus hinnad tõusid 30-40 protsenti ja lisas, et ka juuksuri juures käimise eest tuleb senise 75 krooni asemel välja käi 7 eurot ehk 110 krooni.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474