9. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taal: Annuse naasmist arutatud pool aastat

Merko Ehituse nõukogu liige Olari Taal ütles, et nõukogu on arutanud Annuse tagasitulekut küllalt pikalt ehk umbes pool aastat, kirjutab tänane Äripäev.

„See ei ole tänane otsus ja see ei ole ka seotud viimase kvartali majandustulemustega,“ kinnitas Taal.

Merko Ehitus sai tänavu esimeses kvartalis 4,1 miljonit eurot kahjumit ning käive vähenes võrreldes eelmise aasta sama ajaga 18,2 protsenti, 26,2 miljonile eurole.

„Tegelikult on see ju üsna loomulik, sest Merko on ikkagi kunagi ju põhiliselt Annuse tehtud,“ põhjendas Taal ettevõtte asutaja naasmist nõukokku. „Ja kuna turul – mitte niivõrd Merko Ehitusel – on  keerulised ajad, siis on hea, kui ta pöördub tagasi üldise strateegilise juhtimise juurde. Seda enam, et kõigi märkide järgi on maadevahetuse protsess jooksmas tühja.“

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474