3. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO:Tele2 vajab muutusi

Tele2 Eesti AS juhatuse esimees Mindaugas Ubartas ei seostaks omavahel viimaste kuude jooksul inimeste lahkumise põhjuseid ettevõttest. Tema sõnul on need väga erinevaid.  

 

Urbatus nimetas inimeste vallandamist ja lahkumist lihtsalt vajaduseks.  „Muutused on elu üks põhilisi protsesse ning ettevõte vajab muutusi,“ lausus ta.

Käesoleval aastal on Tele2s kõrgetelt ametikohtadelt lahkunud juba neli inimest. Veebruaris lahkus Tele2st ettevõtte juht Toomas Tiivel, kelle asemele tuli Tele2 Leedu müügi- ja turundusosakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Firmast koondati Andres Jõesaar, kes töötas 11 aastat äriklientuuri ja sisuteenuste juhina. Aprillis lahkus ametist turundusjuht Kristjan Seema, kes töötas Tele2s alates 1997. aastast. Seema töötab praegu SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktorina. Mai lõpus pidi Tele2 personalijuhi kohalt lahkuma firmas 14 aastat töötanud Ülle Filin.

Mai lõpus ütles Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonna juht Niklas Sonkin Äripäevale, et kuigi Tele2 on heas vormis, võiks ettevõttel siiski paremini minna. "Seepärast teemegi nüüd struktuurseid muudatusi, et teenindada kliente veel paremini ning ka turul kasvada,” selgitas Sonkin muutusi struktuuris ja lisas, et need muudatused on osa normaalsest äritegevusest.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474