16. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodanik tõstis Nasva alevikus tänava teise kohta 

Saaremaal asuva Nasva aleviku Jõe tänav algas varem praktiliselt silla kõrvalt ja oli maanteelt üsnagi suure langusega, mis aga liiklusohutuse seisukohalt polnud hea, sest tänavalt maanteele sõit oli raskendatud.

Jõe tänaval on viis majapidamist ja kõige teepoolsema kinnistu omaniku poeg Indrek Vaarmets tegi maanteeametile ettepaneku viia Jõe tänav teise kohta. Ettepanek kiideti heaks ja uue tänavalõigu kallal töö juba käib, kirjutab Meie Maa.

“Kuressaares tegin uue tänava, Bruno Pao andis sellele ka hea nime ja on Meierei tänav, aga  Nasval oli asi lihtsam, nüüd teen oma krundi juures ka jõeääre korda,” selgitas Indrek Vaarmets.

Endine Jõe tänav kaotati ära, maanteele viib nüüd vaid mõni trepiaste jalakäijatele.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474