8. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: ministrite palk tuleval aastal ei tõuse

Peaminister Andrus Ansipi sõnul edenevad valitsusel tuleva aasta eelarveläbirääkimised hästi ning ühtlasi ollakse valitsuses kokku leppinud, et ministrite palk järgmisel aastal ei tõuse.

Eelarve kasvamine tuleval aastal ning makselaekumiste paranemine kõrgemate riigiametnike palka ei tõsta, lubas Ansip täna toimunud valitsuse pressikonverentsil. “Oleme valitsuskabinetis kokku leppinud, et kõrgemate riigiametnike palgad jäävad järgmisel aastal kärbitud tasemele ja ministrid palgatõusu ei näe,“ rääkis peaminister.

Eelarvearuteludest rääkides märkis Ansip, et ollakse jõudnud päris kaugele. „Kui teid huvitab, mis seisus praegu oleme – siis see on peaaegu olema,“ märkis ta ning nentis, et tuleva aasta eelarve defitsiit saab olema 2,1% SKP-st.

Ansip ütles, et tuleval aastal taastatakse täies mahus riigipoolsed maksed II pensionisambasse. „Tööandjate ettepanek lükata see edasi, sellest ma aru ei saa,“ kommenteeris peaminister.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474