23. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaher: Annuse väide korteriostust on laim

Siseminister Ken-Marti Vaher nimetas laimuks maadevahetuse kohtuprotsessil täna tunnistusi andnud ärimees Toomas Annuse väidet, et Vaher ostis Maakri 36 majja neli korterit, kaks oma ema ja kaks oma abikaasa nimele.

"Mul on raske öelda, mida T. Annus sellist laimu levitades üritab saavutada. Maakri majas omavad minu vanemad kahte korterit aastast 2003," vastas Vaher Delfi järelepärimisele.

Vaher selgitas, et tema vanemate korterid on soetatud nende eelmise kodu müügist ja muu vara realiseerimisest saadud tuludest ning tema elas Maakri majas koos abikaasaga 2006. aastani, mil kolisid sealt ära ja müüsid koduks oleva korteri maha.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474