30. september 2011

EMT nutitelefonide TOPi esikolmikus vaid Samsungid

EMT nutitelefonide müügiedetabeli esikolmikus olid kolmandas kvartalis vaid Samsungi mudelid.

EMT seadmete jaemüügi grupi juhi Heiko Sõro sõnul on nutitelefon muutunud tarbeesemeks. "Tarbija on avastanud enda jaoks nutitelefoni kui suurepärase töö- ja meelelahutusvahendi, mille abil muuta oma igapäevased toimingud kiiremaks, lihtsamaks ja efektiivsemaks," selgitas ta.

EMTs kolmandas kvartalis enimmüüdud nutitelefonide TOP 10 (sulgudes koht teise kvartali edetabelis):

1. (2.) Samsung Galaxy Ace2. (-) Samsung Galaxy Gio3. (1.) Samsung Galaxy 5804. (5.) Sony Ericsson Xperia X85. (-) Samsung Galaxy SII6. (3.) iPhone 4 16 GB7. (4.) Samsung Galaxy Mini8. (10.) HTC Wildfire S9. (-) Sony Ericsson Xperia Neo10. (6.) Nokia 5230

Uutest mudelitest on EMT teatel hästi startinud Sony Ericsson Xperia Ray ja Xperia Active. Need kaks mudelit on neljanda kvartali potentsiaalsed TOP10 tooted.

Kolmanda kvartali kokkuvõttes suurenes EMTs nutitelefonide osakaal kogu mobiiltelefonide müügist 40%ni, trend on jätkuvalt kasvav. Augustis jõudis müügile ka uus Samsung Galaxy Tab 10.1 tahvelarvuti, mille saabumine EMT müügivõrku on aidanud tahvelarvutite müüki sisuliselt kahekordistada ja pakkuda tugevat konkurentsi seni enimmüüdud iPadidele, teatas EMT.

EMT kuulub koos Elioniga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõtete gruppi Eesti Telekom. Telekomi suuromanik on TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 135 miljonit klienti, tegutsedes 20 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474