15. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO tõi Balti äride peakontori Eestisse

Kindlustusfirma ERGO asutas juba teise Euroopa äriühingu – ERGO Insurance SE peakontoriga Eestis. Läti ja Leedu kahjukindlustusseltsid jätkavad tegevust selle filiaalidena.

Aasta alguses ühendas ERGO oma kolm Baltimaades asuvat kahjukindlustusseltsi üheks Euroopa äriühinguks nimega ERGO Insurance SE. See on teine kord, kui ERGO on Baltimaades Euroopa äriühingu asutanud. 2011. aastast alates on ERGO edukalt elukindlustuses Euroopa äriühinguna ERGO Life Insurance SE tegutsenud.

ERGO Balti riikide kindlustusseltside juhatuse esimehe Kestutis Bagdonaviciuse sõnul on seltside ühinemise eesmärk saavutada juhtimise, protsesside ja teadmistega seotud sünergia.

"ERGO loob endale soodsa platvormi, mis võimaldab meil äärmiselt konkurentsitihedal turul pidevalt kasvada ning seeläbi pakkuda parimaid kindlustuslahendusi oma klientidele ja olla hinnatud tööandja oma töötajatele. ERGO on Balti riikides juba ühtse juhtimissüsteemi juurutanud ning juriidiliste isikute ühinemine on järgmine samm Eesti, Läti ja Leedu organisatsioonide lähendamisel," rääkis ta.

Bagdonaviciuse sõnul on nad eriti rahul ühinenud Baltimaade elukindlustusseltside asutatud Euroopa äriühingu tulemustega. "Kasumi kasv elukindlustuse segmendis näitab silmanähtavat sünergiast tekkinud kasu ettevõttele ning tagab klientidele uuenduslikud kindlustuslahendused," sõnas ta. "Ühinemine mitte ainult ei tugevda ERGO positsiooni Baltimaades, vaid annab meile ka konkurentsieelise," lausus Bagdonavicius.

Balti riikides üle 550 000 kliendi omav ERGO on siin regioonis ainus kindlustusselts, mis pakub kõiki kindlustustooteid alates kahjukindlustusest kuni elu-, pensioni- ja ravikindlustuseni. ERGO tegutseb ka Valgevenes, kus pakub kahjukindlustusteenuseid.

Baltimaades tegutsevad ERGO seltsid kuuluvad ERGO Groupi, mis on Euroopa üks suurimaid kindlustusseltse. Maailmas on ERGO esindatud rohkem kui 30 riigis, peamiselt Euroopas ja Aasias.

ERGO kuulub Munich Resse, mis on üks maailma juhtivatest edasikindlustuse pakkujatest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474