31. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aivo Rosenberg: üle vindi ei laena

Metallkonstruktsioonide tootmisega tegeleva Toode AS peadirektor Aivo Rosenberg ütles, et sel aastal on plaan laenu võtta ning investeerida tööstusseadmetesse.

"Jah, meil on plaanis sel aastal investeerida ja laenu võtta. Investeerime mingi osa tööstusseadmetesse, põhilaiendamisse ning turu laiendamisse," kommenteeris Rosenberg.

Tema hinnngul on küll aeg selline, et ei tea, mis suures Euroopas juhtub, samas peab ikkagi mõistlikult ja mõõdukalt  investeerima." Ega elu seisma jää. Masu on üle elatud ja seda juba mitmes kord, nüüd on kogemus ja kindlus tekkinud, et elu seisma ei jää ning liigub endiselt. Üle vindi ei laena," märkis Rosenberg.

Swedbanki pangandusgrupi juht Michael Wolf ütles panga majandustulemusi kommenteerides, et stabiilne majandustaastumine on jätkuvalt vaevaline ning ettevõtted ja erakliendid on vastumeelsed laenama. Äripäev küsib, kas plaanitakse tänavu pangalaenu võtta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474