Aivo Rosenberg: üle vindi ei laena

Metallkonstruktsioonide tootmisega tegeleva Toode AS peadirektor Aivo Rosenberg ütles, et sel aastal on plaan laenu võtta ning investeerida tööstusseadmetesse.

"Jah, meil on plaanis sel aastal investeerida ja laenu võtta. Investeerime mingi osa tööstusseadmetesse, põhilaiendamisse ning turu laiendamisse," kommenteeris Rosenberg.

Tema hinnngul on küll aeg selline, et ei tea, mis suures Euroopas juhtub, samas peab ikkagi mõistlikult ja mõõdukalt  investeerima." Ega elu seisma jää. Masu on üle elatud ja seda juba mitmes kord, nüüd on kogemus ja kindlus tekkinud, et elu seisma ei jää ning liigub endiselt. Üle vindi ei laena," märkis Rosenberg.

Swedbanki pangandusgrupi juht Michael Wolf ütles panga majandustulemusi kommenteerides, et stabiilne majandustaastumine on jätkuvalt vaevaline ning ettevõtted ja erakliendid on vastumeelsed laenama. Äripäev küsib, kas plaanitakse tänavu pangalaenu võtta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised