1. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Exxon teenis pea 10 miljardit kasumit

Turuväärtuselt maailma suurim kütusekompanii Exxon Mobil raporteeris peaaegu kümne miljardi dollari suurusest neljanda kvartali puhaskasumist, mis kerkis viie aasta kõrgemale tasemele, vahendab Bloomberg.

Puhaskasum kasvas 2011. neljanda kvartali 9,45 miljardilt dollarilt 9,95 miljardile dollarile ehk 1,97 dollarilt aktsia kohta 2,20 dollarile. Kasum aktsia kohta tuli 20 senti suurem analüütikute prognoositust.

USA rafineerimismarginaal kasvas 46 protsendile. Nafta- ja maagaasitoodang vähenes 5,2 protsenti, 4,293 miljonile naftabarreli ekvivalendile aastataguselt 4,53 miljonilt barrelilt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474