6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

220 Energia: börsipakett annab 10-20% hinnavõitu

Aasta lõikes võiks börsipakett anda 10-20% hinnavõitu võrreldes fikseeritud paketiga, ütles Vahur Kukk 220 Energiast.

Jaanuaris oli kaalutud keskmine börsihind käibemaksuga 5,13 senti kilovatt-tunnist. Koos 220 Energia ettemaksuga börsipaketi 0,22sendise marginaaliga on jaanuari kilovatt-tunni hind koos käibemaksuga 5,35 senti. Kuke kinnitusel on see selgelt soodsam kui keskmised fikseeritud hinnad.

"Kuna keskmisest tavaliselt kõrgema hinnaga talvekuu börsihind oli suhteliselt madal ning ka veebruarikuu algus on börsil olnud madalad hinnad, siis on loodud head eeldused selleks, et aasta lõikes võiks börsipakett anda meie klientidele 10-20% hinnavõitu," selgitas ta.

Kevadkuudel langevad tänu hüdroenergiale börsihinnad veelgi, mistõttu on hea ära kasutada võimalust muuta oma juba sõlmitud tähtajatu lepingu fikseeritud hinnapakett kevadeks börsipaketiks, lisas Kukk.

Homme saab veel sõlmida märtsis kehtima hakkavaid elektrilepinguid. Hiljem sõlmitud lepingud hakkavad kehtima alates aprillist.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474