14. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV: Nordeconi tulemus jäi meie ootustele alla

Üldiselt jäid Nordeconi neljanda kvartali tulemused meie ootustele alla, märkis LHV panga analüütik Joonas Joost.

„Käibe 8,2protsendilise languse asemel ootasime kuni 1,5protsendist kasvu ning peamiselt sellest vahest tulenevalt jäid ka kõik kasuminumbrid meie ootustele alla,“ kommenteeris ta. „Puhaskasumiks ootasime 3,4protsendilise marginaaliga 1,6 miljonit eurot.“

 Pigem positiivsena võib välja tuua 5,2protsendilise brutomarginaali ning asjaolu, et juurdehindlus teenustele, kaupadele ja materjalidele jätkas jooksvalt väikest kasvu võrreldes eelmiste kvartalitega. Samuti netovõla positsiooni vähenemist.

„Kuigi eeldasime ehitustööde portfelli mahu langust, jäi vaid 127,3 miljoni eurone tulemus meie ootustele selgelt alla, eriti veel kui arvestada, et see sisaldab ka 12,8 miljoni ulatuses Tivoli arendusprojekti," ütles Joost.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474