Autor: Marek Mühlberg • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT hakkab pakkuma privaatnumbrit

EMT toob turule uue privaatnumbri teenuse, mis võimaldab sisse ja välja helistada virtuaalselt privaatnumbrilt.  

Teenuse sihtgrupiks on era- ja ärikliendid, kes soovivad olla kättesaadavad, kuid samas säilitada privaatsuse ning mitte avaldada oma isiklikku telefoninumbrit.

„Eelkõige on see vajalik näiteks müügiportaalide ja seal kuulutusi omavatele inimestele. Hetkel on  alternatiiviks kõnekaardi ostmine, mis aga oma olemuselt on ebamugav, kuna vajab kasutamiseks SIM kaartide vahetamist telefonis või kahte erinevat telefoni. Privaatnumber on seotud kliendi olemasoleva põhinumbriga, klient lisaseadet ei vaja ning  teenusega liitumine ja lõpetamine käib mugavalt läbi veebikeskkonna,“ ütles EMT teenuste juhtimise divisjoni direktor Lauri Läheb.

Teenus toimib ettemaksu põhimõttel ning selle maksumus sõltub  privaatnumbri teenuse kehtivusajast, mille klient endale teenust tellides valib. Privaatnumbriga liitumine on tasuta.

Privaatnumbri teenust saavad kasutada kõikide operaatorite kliendid. Minimaalselt on privaatnumbri numbri kasutusõigus võimalik osta 1 päevaks ning maksimaalselt 3 kuuks (90 päeva).

Kui tellitud privaatnumbri kasutusaeg või kõneminutid läbi saavad, teenus suletakse. Olemasoleva privaatnumbri edasi kasutamiseks tuleb sel juhul teenust pikendada, uut privaatnumbrit soovides aga teenusega uuesti liituda.

Välismaal olles ei saa virtuaalselt numbrilt välja helistada, küll aga on võimalik sissetulevatele kõnedele vastata.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474