Autor: Juuli Laanemets • 5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue Mainori juhtimismudeliga kaotas Peeter Tohver töökoha

Suuremate Eesti valdusfirmade hulka kuuluva AS Mainori nõukogu kinnitas uue juhtimismudeli, kaob grupi juhtimistasand ning ettevõtete juhtimine muutub valdkonnapõhiseks. Muudatuste jõustumisega lahkub seni grupi tasandit juhtinud ja ligi aasta uut juhtimismudelit ehitanud Peeter Tohver.

Täna, 5 veebruaril kinnitas Mainori nõukogu uue juhtimismudeli, mille kohaselt kaotatakse grupi juhtimistasand ning ettevõtete juhtimine muutub valdkonnapõhiseks. Muudatuste jõustumisega lahkub ettevõttest seni grupi tasandit juhtinud ja ligi aasta uut juhtimismudelit ehitanud Peeter Tohver.

"Vähem kui aastaga on õnnestunud koondada Mainori etteotsa oma ala tipptegijatest koosnev meeskond ning paika saada selged arenguprioriteedid, millest tähtsaim on kahtlemata Baltimaade suurima ärilinnaku Ülemiste City arendus," kinnitas ametist lahkuv Tohver ja lisas, et annab erinevate valdkondade juhtimise üle kindlatesse kätesse. "Toomas Aak kinnisvara suuna, Rait Hiiepuu puiduettevõtete ja Krista Tuulik ettevõtluskõrgkooli juhina ning Georgi Viies kogu turunduse ja brändistrateegia vedajana on nimed, keda ihaldavad enda meeskonda paljud edukad organisatsioonid," kinnitas Peeter Tohver.

Mainori gruppi kuuluvad Mainor Ülemiste AS, Technopolis Ülemiste AS, Smart City Group AS, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Dvigatel, Regital OÜ, Dvigatel-Energeetika AS, Mainor Energy Solutions OÜ, Vaivara Wind AS, Kristosten OÜ, Rekman AS, Askala OÜ, Tarmel Furniture AS, Doranova Baltic OÜ.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474