Autor: Juuli Laanemets • 20. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara sektori tõus kasvatas paljude kasumit

Kinnisvarafirma 1Partneri hinnangul läks kogu sektoril 2013. aastal hästi.  Ettevõtte kinnisvarateenuste käive kasvas 56 protsenti 1,8 miljoni euroni ning kasum 175 protsenti 475 000ni. 

1Partner Kinnisvara juhatuse esimehe Martin Vahteri kinnitusel on kinnisvaraturg aktiivne ja selle tulemusena läks mullu hästi kogu sektoril. “Mind teeb veidi murelikuks kinnisvara kiire hinnatõus, mis pikas perspektiivis ei mõju hästi vahendusfirmale ega ka klientidele,” ütles Vahter.    

Tema sõnul läks mullu äri alates maikuust stabiilselt üles ja kogu grupi käive tegi aasta lõpuks rekordi. “Töötasime rohkem ärikinnisvara ning soome ja vene maaklerite osakondadega ja tõusime mullu kindlalt Tallinna suurimaks kinnisvarafirmaks,” sõnas Vahter ja lisas, et eelmisel aastal palgati ka paarkümmend uut töötajat.    

Kogu 1Partner grupi käive oli 3,8 miljonit ja kasum 535 000 eurot.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474