Autor: Juuli Laanemets • 20. märts 2014

Kinnisvara sektori tõus kasvatas paljude kasumit

Kinnisvarafirma 1Partneri hinnangul läks kogu sektoril 2013. aastal hästi.  Ettevõtte kinnisvarateenuste käive kasvas 56 protsenti 1,8 miljoni euroni ning kasum 175 protsenti 475 000ni. 

1Partner Kinnisvara juhatuse esimehe Martin Vahteri kinnitusel on kinnisvaraturg aktiivne ja selle tulemusena läks mullu hästi kogu sektoril. “Mind teeb veidi murelikuks kinnisvara kiire hinnatõus, mis pikas perspektiivis ei mõju hästi vahendusfirmale ega ka klientidele,” ütles Vahter.    

Tema sõnul läks mullu äri alates maikuust stabiilselt üles ja kogu grupi käive tegi aasta lõpuks rekordi. “Töötasime rohkem ärikinnisvara ning soome ja vene maaklerite osakondadega ja tõusime mullu kindlalt Tallinna suurimaks kinnisvarafirmaks,” sõnas Vahter ja lisas, et eelmisel aastal palgati ka paarkümmend uut töötajat.    

Kogu 1Partner grupi käive oli 3,8 miljonit ja kasum 535 000 eurot.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806