Autor: Juuli Laanemets • 22. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PZU laiendab turuosa RSA ostuga

Eelmisel nädala teatas RSA Insurance Group plc oma Balti ja Poola üksuste müügist kindlustusgrupile PZU. Pärast tehingu sooritamist toimub ka RSA Kindlustuse omanikuvahetus 2014. aasta teises pooles.

RSA andis teada, et kuna ostu-müügitehing eeldab finantsjärelevalvega tegelevate asutuste heakskiitu, ei jõustu tehing enne 2014. aasta teist poolt, mis tähendab, et praegu ei avalda see mingisugust juriidilist ega sisulist mõju ettevõtte tegevusele.

RSA juhatajaja Kaido Kepp ütles, et tehingu jõustudes võtab uus omanik RSA Kindlustuse äri üle täpselt sellisena, nagu see täna on ning jätkab kindlustusteenuste pakkumist. Kõik RSA koostööpartneritega sõlmitud lepingud jäävad kehtima ka pärast omanikuvahetust.

Kepp sõnas, et PZU on võimeline tulevikus paremini investeerima äri kasvatamisse, millega kaasneb kasu ka maakleritele, agentidele ja teistele koostööpartneritele.

PZU on oma enam kui 200-aastase ajalooga üks suurimaid rahvusvahelisi kindlustusettevõtteid Ida-Euroopas, mille koduturuks on Poola ja Balti riigid. Standard & Poor's Ratings Services on omistanud ettevõttele krediidireitingu A.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474