Autor: Juuli Laanemets • 29. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PZU: näeme, et lähiajal meie kahjunõuded kasvavad

Märtsikuus kogus PZU Lietuva Eesti filiaal kahjukindlustusmakseid 346 000 euro väärtuses. Kahjunõudeid maksti kokku välja 30 000 euro ulatuses.

„Seoses sellega, et me alles sisenesime turule on ka kahjunõuete osakaal väike,“ sõnas PZU Lietuva Eesti filiaali tegevjuht Mihkel Uibopuu, lisades, et lähiajal on kahtlemata oodata kahjunõuete kasvamist.

Märtsis tehti kõige enam kindlustusmakseid liikluskindlustuses, millele järgnesid ettevõtete varakindlustus ja reisikindlustus. Ettevõte saavutas  märtsikuuga kindlustusturul 1,97% turuosa.

PZU Lietuva Eesti filiaal kuulub Ida-ja Kesk-Euroopa kindlustuskontsernile PZU SA.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474