Autor: Juuli Laanemets • 31. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuumade ilmadega võivad õhuliinid rippuda madalal

Elering kutsub inimesi üles ettevaatlikkusele, sest erakorraliselt kuumadest ilmadest tingituna muutuvad õhuliinide juhtmete ripped teede ja maa suhtes madalamaks kui külmemate temperatuuride korral.

Elektripaigaldise omaniku loata on keelatud sõita liinide all masinate ja mehhanismidega, näiteks tõstukid, laadurid jms, mille üldkõrgus maapinnast koos veosega või ilma selleta on üle 4,5 meetri. Lisainfot töökorralduse nõuete kohta liini kaitsevööndi aladel võib lugeda Eleringi kodulehelt SIIN.

Kõikide kahtlaselt madalate juhtmete korral tuleks teavitada Päästeametit telefonil 112.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474